Projecten

Het Groot Handelshuis Groningen

Van warenhuis naar handelshuis; V&D Groningen wordt Het Groot Handelshuis Groningen. Aan de Grote Markt is het iconische 5 verdiepingen tellende warenhuis met een oppervlak van ruim 14.000 m2 getransformeerd tot een luxe, ruimtelijke en stijlvolle plek voor kantoren, supermarkt, restaurant en fietsenstalling.

Resort Hof van Saksen

Het meest prestigieuze vakantiepark van Nederland, Resort Hof van Saksen, opende in 2023 het nieuwe logistiek centrum met een oppervlak van 4000 m2.

Oborishte House

Privé Villa in het stadshart van Sofia. De geplaatste armaturen zijn speciaal voor de woning ontworpen door NiMa (architect Nikolay Mario) en geproduceerd door Wolfram. De heldere verlichting geeft de woning een stijlvolle sfeer.

Hyperscience | Sofia

Luxius werd gevraagd om de nieuwe Hyperscience werkomgeving te voorzien van luxe armaturen. De kantoorruimte heeft een uitgesproken industrieel karakter met zichtbare plafonds en installaties. Deze stijl past bij de frisse en jonge geest van het bedrijf.

Campona

In opdracht van CPI Property Group werd winkelcentrum Campona in Boedapest volledig gerenoveerd. Pontlight produceerde de spectaculaire eyecatchers.

Appartement Groningen

Duin Interior maakte het interieurontwerp voor dit exclusieve en royale high-end appartement. Miquel van Duin is ontwerper van exclusieve, hedendaagse interieurs. Onlangs nog ontving hij een HOOG.design Award.  

FCC Veenix

Projectinrichter Desque Rethink your Office realiseerde het interieur van het Spaanse FCC Construcción (onderdeel consortium VEENIX) bedrijfspand in Amstelveen.

Restaurant Noor

In Groningen vind je het Michelinster restaurant Noor - Fine Dining. Het restaurant is gevestigd in de Theresiakapel, waarbij de bescheidenheid van de kerk behouden is gebleven. Het historische interieur wordt aangevuld met een stijlvol design dat zorgt voor een moderne upgrade. Studio Anderlicht maakte in opdracht van LUXIUS het lichtontwerp voor dit exclusieve restaurant.

Het Arresthuis | Van der Valk Hotels

Op een historische locatie in het centrum van Roermond ligt het Van der Valk Arresthuis. Deze gevangenis uit 1863 is omgetoverd tot een modern en smaakvol hotel waarbij de historische elementen van de penitentiaire instelling zijn behouden. Zo zijn onder meer de voormalige cellen ingericht tot luxe kamers met sfeervolle verlichting. 

Chocolaterie Marloes

Chocolaterie Marloes opende onlangs haar deuren in de Duitse plaats Uelsen. Bij binnenkomst worden de gasten ondergedompeld in een klassieke luxe atmosfeer. De gehele inrichting en verlichting zijn uitgevoerd in een neoclassicistische stijl die veel doet denken aan lang vervlogen tijden.

NautaDutilh

NautaDutilh is een full service advocatenkantoor met vestigingen over de hele wereld. Voor de locatie aan de Amsterdamse Zuidas heeft Luxius, in samenwerking met Casper Schwarz Architects en DerksdenBoer Interieur Architectuur, gewerkt aan een stijlvolle en open inrichting. Het resultaat: een interieur van uitzonderlijke schoonheid.

Telus Tower

Het Telus Tower Business Center ligt in het kloppend hart van Sofia en biedt verhuurbare kantoorruimte. Het gebouw is voorzien van alle denkbare faciliteiten: winkelcentra, meerdere restaurants en ondergrondse parkeergarage. Innovatief en stijlvol interieurontwerp vind je terug in elke ruimte. Luxius leverde voor dit project op maat gemaakte lampen voor vloeren, wanden en plafonds. 

Thialf Heerenveen

Thialf is gebouwd voor topsport met de ambitie om schaatshart van de wereld te zijn. Bij de herinrichting van dit sportpaleis is de ijsbaan nog nadrukkelijker het centrale middelpunt geworden. Vanuit het middelpunt is er in het interieurontwerp een verloop van licht naar donker aangebracht. Een glaswand rondom de 400 meter lange ijsbaan verbindt de toeschouwers met alle aanwezige faciliteiten, zoals: tribune, horeca, hospitality en kantoren.

CTPark Boekarest

CTPark in Boekarest biedt een optimale werkomgeving voor kleine en middelgrote ondernemingen. Bij het ontwerp vormden duurzaamheid en design de basis voor het interieur. Elke ruimte is zodanig ontworpen dat het een minimale belasting heeft op het milieu. Zo zorgt energiezuinige LED-verlichting voor precies de juiste luxwaarde op de juiste plek en past het  zich automatisch aan de daglichtintensiteit aan.

Constantinoff RestoBar

Het stijlvolle interieur van Constantinoff RestoBar in Sofia is een belevenis voor iedere bezoeker. De combinatie van moderne verlichting en een stoere klassieke inrichting ademt een intieme sfeer uit waar je je als gast al snel op je gemak voelt.

St. Antonius Ziekenhuis

Het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein heeft gekozen voor een moderne en lichte inrichting van het restaurant. De kleurrijke wanden worden extra geaccentueerd door de spots van Luxius.

Privéwoning Sofia

Privévilla in de omgeving van Sofia. Deze woning is voorzien van luxe decoratieve armaturen op elke leeflaag. Opvallende wandverlichting in de hal geeft deze villa een moderne uitstraling.

Rooftop Merckt

Het geluid van de bruisende stad Groningen gecombineerd met fine dining en een adembenemend uitzicht. Bij Rooftop Merckt kiest u voor een beleving op hoog niveau. Een unieke ambiance dankzij het glazen dak van Italiaans ontwerp die uw ervaring verrijkt met prachtige vergezichten.

Tuscany Residence Aruba

Tuscany Residence Aruba is een uniek luxe vastgoedproject gelegen in de beste buurt van Aruba. Slechts 8 minuten lopen van de witte zandstranden en de helderblauwe oceaan, direct achter The Ritz-Carlton, Aruba Marriott Resort & Stellaris Casino en Starbucks.

Euroborg FC Groningen

In de business lounge van FC Groningen bevinden zich de Hattrick's Pub, Hattrick's Lounge, het Wine & Dine Restaurant en de Businessbalie. Elke ruimte is voorzien van Luxius designverlichting.

JSPR Leende

Op de begane grond zijn de leefruimtes gesitueerd, zoals een riante keuken, eetkamer en living. De smaakvolle inrichting ademt een sfeer van ingetogen luxe, die wordt gecompleteerd door een uniek panoramisch uitzicht op de buitenruimte. Er is bewust voor gekozen om de leefvertrekken in een open ruimte samen te brengen, waardoor - zeker in combinatie met de hoge plafonds - het idee van een loft wordt gewekt.