JSPR Leende

Loftgevoel met ingetogen luxe

Op de begane grond zijn de leefruimtes gesitueerd, zoals een riante keuken, eetkamer en living. De smaakvolle inrichting ademt een sfeer van ingetogen luxe, die wordt gecompleteerd door een uniek panoramisch uitzicht op de buitenruimte. Er is bewust voor gekozen om de leefvertrekken in een open ruimte samen te brengen, waardoor - zeker in combinatie met de hoge plafonds - het idee van een loft wordt gewekt. 

 

Categorie: woning, villa
Locatie: Leende, Nederland
Lichtplan: JSPR
Merken: DEKKO
Architect: WillemsenU
Fotograaf: Hans Gorter

Ingetogen luxe

Onderdeel van de natuur

De ruimtes zijn extra licht dankzij een lichtstraat in de entreeruimte, waar zich tevens een voorkamer bevindt. Vanwege het hellende karakter van de kavel is deze ruimte hoger gelegen vanaf de grond. Dankzij de combinatie van grote raampartijen en weelderige beplanting aan de buitenzijde, heb je het gevoel dat deze ruimte deel uitmaakt van de natuur - wederom een mooi voorbeeld van het samenspel tussen binnen en buiten.

Buiten wordt binnen

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg