Brochure aanvraag

Brochure aanvragen

Wilt u meer zien van ons assortiment? Vraag gratis de brochures aan van de merken: DEKKO, ELUX, Pont Light en/of Wolfram. 

DEKKO

Dekko biedt high-end architecturale verlichting. De specialisatie van Dekko ligt bij het ontwerpen en produceren van lichtoplossingen op maat. 

ELUX

Dit merk staat bekend om de hoogwaardige technische LED verlichting. Geschikt voor o.a. grote ruimtes die op een energie-efficiënte wijze functioneel moeten worden verlicht.

Pont Light

Uitgebreid assortiment van railspots, in- en opbouwspots én technische verlichting. Vooral in de retail wordt dankbaar gebruik gemaakt van de betaalbare trackspots. Pont Light onderscheidt zich ook door de bijzondere profielen in alle vormen en maten.

Wolfram

Unieke experimentele designverlichting voor iedereen die zich zichtbaar wil onderscheiden. In de armaturen worden exclusieve materialen verwerkt met oog voor het kleinste detail.

Ja, ik ontvang graag de brochure(s) van de merken:
Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg