Brochure aanvraag

Brochure aanvragen

Wilt u meer zien van ons assortiment? Vraag gratis de brochures aan van de merken: DEKKO, ELUX, Pont Light, Wolfram O/M en/of Griven. 

DEKKO

Dekko biedt high-end architecturale verlichting. De specialisatie van Dekko ligt bij het ontwerpen en produceren van lichtoplossingen op maat. 

ELUX

De hoogwaardige technische LED verlichting van ELUX is geschikt voor  grote ruimtes die op een energie-efficiënte wijze functioneel moeten worden verlicht.

Pont Light

Uitgebreid assortiment van railspots, in- en opbouwspots én technische verlichting. Vooral in de retail wordt dankbaar gebruik gemaakt van de betaalbare trackspots. Pont Light onderscheidt zich ook door de bijzondere profielen in alle vormen en maten.

Wolfram

Unieke experimentele designverlichting voor iedereen die zich zichtbaar wil onderscheiden. In deze armaturen worden exclusieve materialen verwerkt met oog voor het kleinste detail.

O/M

De minimalistische armaturen van O/M worden door wereldberoemde architecten toegepast in internationaal spraakmakende projecten zoals musea, stadions, villa’s, hotels, kantoorpanden, parken en restaurants.

Griven

Griven is wereldleider op het gebied van façade- en gevelverlichting en is al jarenlang partner van een breed scala aan gerenommeerde architecten en bedrijven. 

Ja, ik ontvang graag de brochure(s) van

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg