Rooftop Merckt

Rooftop Merckt

Het geluid van de bruisende stad Groningen gecombineerd met fine dining en een adembenemend uitzicht. Een unieke ambiance dankzij het glazen dak van Italiaans ontwerp die uw ervaring verrijkt met prachtige vergezichten.

Rooftop Merckt biedt een beleving op hoog niveau. Niet alleen vanwege het uitzicht, maar dit geldt ook voor de menukaart en de unieke maatwerkverlichting.

 

Categorie: Horeca
Locatie: Groningen, Nederland
Opdrachtgevers: Maripaan Groep Bv en MWPO
Architect: Powerhouse Company
Merken: DEKKO, Wolfram
Lichtadvies: Studio Rublek
Fotografie: IDmedia 

Panoramisch licht

Verfijnde details op maat

Bij Rooftop Merckt vindt u aandacht voor alle details. Zo is bijvoorbeeld de verlichting in exact dezelfde kleur als de constructie van het dak. Bijzonder is de verlichting in de balustrade die volledig op maat is gemaakt.

Kortom, Rooftop Merckt in Groningen is een uitzonderlijke combinatie van fine dining met een adembenemend uitzicht, sfeervolle verlichting en Groningse gastvrijheid.

Verlichting op maat

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg