NautaDutilh

NautaDutilh omschrijft zichzelf als de 'vriendelijke krachtpatser'. Het doel van deze geheel nieuwe inrichting was dan ook om een ​​interieur te ontwerpen dat precies zo aanvoelt.

Zowel op de kantoorvloeren als in de vergaderzalen zochten we naar pakkende sferen. Niet alleen cool impressionisme, maar ook naar een warm en sensitief gevoel. We wilden dat iedereen een comfortabel verblijf zou hebben op elke locatie in het gebouw.

Verlichting: DEKKO
Architectuur: Casper Schwarz, Iris Derks en Chantal de Boer
Lichtplan: Studio Rublek
Ontwikkelaar: G&S Vastgoed
Interieurwerk: Smeulders Interieurgroep
Trap: Allstairs Trappen
Fotograaf: Peter Baas

Warm en sensitief

Centrale trap

Verdiepingen zijn met elkaar verbonden door de centrale trap. In plaats van op elke verdieping aan te komen met de lift, gebruiken medewerkers liever de trap. Die is centraler, gezonder en stimuleert interactie.

De 7e verdieping is ontwikkeld als verlengstuk van de werkruimtes. Een lobby in grand café-stijl annex lunchroom, waar werk en leven op een ontspannen manier in elkaar overlopen. Van koffie tot cocktailbar, van werkplek tot presentatieruimte, van pianoconcert tot rooftopparty, het kan allemaal in deze extra hoge ruimte.

Organische kleuren

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg