Thialf Heerenveen

Thialf Heerenveen

Thialf is gebouwd voor topsport met de ambitie om schaatshart van de wereld te zijn. Bij de herinrichting van dit sportpaleis is de ijsbaan nog nadrukkelijker het centrale middelpunt geworden.

Vanuit het middelpunt is er in het interieurontwerp een verloop van licht naar donker aangebracht. Een glaswand rondom de 400 meter lange ijsbaan verbindt de toeschouwers met alle aanwezige faciliteiten, zoals: tribune, horeca, hospitality en kantoren. Hiervoor heeft Thialf het label Center of Excellence toegewezen gekregen, wat een prachtig uithangbord is voor Heerenveen, Friesland en Nederland.

Scoren met licht

Sportief en sfeervol

Thialf Heerenveen kenmerkt zich door een sportieve en sfeervolle inrichting. Sportieve elementen van de sport zie je terug in de  plafondverlichting en hanglampen alsof de score van de atleten zelfs hier wordt bijgehouden. 

Kleurrijk

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg