Hyperscience | Sofia

Hyperscience, Sofia

Luxius werd gevraagd om de nieuwe Hyperscience werkomgeving te voorzien van luxe armaturen. De kantoorruimte heeft een uitgesproken industrieel karakter met zichtbare plafonds en installaties. Deze stijl past bij de frisse en jonge geest van het bedrijf.

Gelegen op de 14e verdieping van een monumentaal gebouw in Sofia - Bulgarije, biedt de kantoorruimte een adembenemend uitzicht op de bergen Vitosha en Stara Planina. Bovendien heeft het een 360-graden uitzicht over de stad Sofia. 

Industrieel karakter

Geometrische vormen

Er worden eenvoudige en actieve geometrische vormen gebruikt, afgeleid van het merkbeeld en huisstijl van het bedrijf. Het kantoor heeft een apart kindergedeelte in lichte tinten, wat een gevoel van ruimte en licht geeft.

Minimalistisch modern

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg