Vacature: Lichtadviseur / Binnendienstmedewerker Verlichting

Header Homepage Armaturen 2 (1)

8 februari 2024 door Luxius

Nieuws

Is jouw passie verlichting en interieurdesign? Word je enthousiast van het bedenken van verlichtingsoplossingen? Werk je graag mee aan prestigieuze en spraakmakende projecten? Dan hebben we de perfecte vacature voor jou!

Wij zoeken voor 24-38 uur een:

Lichtadviseur / Binnendienstmedewerker Verlichting

 

Over LUXIUS

LUXIUS (voorheen Dekko Lighting) is sinds 2002 im- en exporteur, groothandel en distributeur van high end design- en projectverlichting. Onze showroom is gevestigd aan de A7 in Leek (Groningen). We werken nauw samen met onze producenten en zijn sterk in maatwerk. Wij leveren exclusieve architectonische verlichting voor toepassingen in de horeca, stadions, hotels, luxe woningen, kantoren etc. in binnen- en buitenland. Dit doen wij in samenwerking met architecten, ontwerpers, installateurs en projectontwikkelaars.

Profielomschrijving

Als lichtadviseur begrijp je de wereld van interieurinrichting, projectverlichting en kan je meedenken met (licht)architecten. Jij kunt de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers ‘lezen’ en vertalen naar een passende offerte. Bij voorkeur heb je ervaring met het opstellen van lichtplannen en het maken van lichtberekeningen. Je hebt een klantvriendelijke persoonlijkheid en denkt in oplossingen.

  • Je blinkt uit in zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Beheersing van de Duitse taal is een pre.
  • Je vindt het leuk om klanten en partners te adviseren en te helpen met hun vragen.
  • Je bent creatief, representatief en hebt een commerciële instelling.
  • Je hebt affiniteit met (interieur)architectuur, design en verlichting.
  • Je hebt oog voor detail, werkt zorgvuldig en rond taken met precisie af.
  • Je hebt ervaring met DIAlux, Relux en Excel.
  • Je maakt professionele lichtplannen en offertes.
  • Je durft vragen te stellen en denkt actief mee over het verbeteren van onze bedrijfsprocessen.
  • Je gedijt in een dynamische rol met een diversiteit aan verantwoordelijkheden.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid (thuiswerken behoort tot de mogelijkheden) in een no-nonsense werkomgeving. Je werkt in een klein team met toonaangevende collecties aan de meest spraakmakende en uiteenlopende projecten. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid regelmatig events en voetbalwedstrijden bij te wonen (we zijn o.a. sponsor van FC Groningen), beurzen en fabrikanten in binnen- en buitenland te bezoeken en deel te nemen aan incentives die we voor onze relaties organiseren.   

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stuur dan jouw motivatie naar marcel@luxius.com of bel 06-515 815 04.