Horeca verlichting

Luxe horeca verlichting

Luxius biedt een uitgebreide collectie horecaverlichting en armaturen. Voor een sfeervolle inrichting werken we vaak samen met gerenommeerde interieurontwerpers en architectenbureaus. Zo ben je verzekerd van lichtdesign dat past bij jouw unieke stijl.

Dus, of je nu op zoek bent naar decoratieve barverlichting, eigentijdse armaturen voor je entree of luxe lampen voor hotelkamers... Luxius inspireert met licht. 

Interesse in Luxius horecaverlichting?

Hotelkamer Verlichting

Elke ruimte uniek verlicht

Duurzame materialen

Zonder kwaliteit en design uit het oog te verliezen kies je bij Luxius altijd voor duurzame materialen. Met merken als ELUX en Pont Light richten wij elk hotel of restaurant in met LED lijnen volgens de laatste modetrends. Onze horecaverlichting gaat lang mee, zijn zeer betrouwbaar en ook nog eens energiebesparend. Ga je voor duurzaam, kies je voor Luxius.

Interesse in Luxius horecaverlichting? 

Duurzame Verlichting Horeca Arresthuis

Verantwoord design

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg