• Header Homepage Armaturen 2 (1)
  • Header Homepage Armaturen 7
  • Header Homepage Armaturen 6 Persp
  • Header Homepage Armaturen 4 (1)
  • Header Homepage Armaturen 14
  • Header Homepage Armaturen 12 Persp 2
Zakelijk

Uniek en tijdloos

Wij gaan iedere uitdaging aan en realiseren een uniek en tijdloos interieur. Dit deden we al eerder voor jachten, business lounges, kantoorpanden, hotels, restaurants en sportcomplexen. Wij dagen je uit: ontdek wat de expertise van Luxius voor jou kan betekenen.

Particulier

Hoogwaardige armaturen

Met hoogwaardige armaturen creëren we in iedere ruimte de perfecte combinatie van licht en design. Onze exclusieve en moderne lichtoplossingen zijn altijd op maat gemaakt. Met Luxius breng je op authentieke wijze verlichting, sfeer en dynamiek in je woning.

Licht als inspiratiebron

Decoratieve designverlichting

Luxius brengt jou de exclusiviteit van architectonische en decoratieve designverlichting. Als distributeur van Europese hoogwaardige en minimalistische armaturen beschikken we over een uitgebreid dealernetwerk.

Waar licht is, is Luxius

We hebben al heel wat spraakmakende opdrachten mogen uitvoeren. Van stadions tot theaters, van tuinen tot luxe villa’s en van business lounges tot beach clubs. Want overal waar licht is, is Luxius.

De kracht van Luxius

Uniek en luxueus

Luxius is niet de standaard, maar de uitzondering. Wij leveren unieke, luxueuze en kwalitatief hoogstaande producten tegen een concurrerende prijs. Wij staan voor snel en persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit, jaren aan ervaring op het allerhoogste niveau én het gemak van verkooppunten/partners door heel het land.

Bij Luxius willen we je een onvergetelijke ervaring bieden. We laten je kennismaken met bijzondere merken die je niet snel ergens anders vindt. In onze prachtige showroom in Leek aanschouw je onze armaturen, die duurzaam geproduceerd zijn in Europa. Ook zie je het effect van de verschillende materialen in de praktijk, waaronder koper, messing, hout, porselein en beton.

Horeca

Sfeervolle designverlichting

In hotels, restaurants en bars zijn sfeer en beleving belangrijker dan ooit. Onderscheid jezelf van de rest met onze exclusieve collecties.
We passen graag bijzondere materialen toe en creëren op verzoek geheel nieuwe armaturen. Trendy of tijdloos; de juiste verlichting laat je inrichting pas echt tot leven komen!

Zo zag je licht nog niet eerder

Uitdaging creëren

We werken nauw samen met onze partners waaronder (licht)architecten, stylisten, designers en projectinrichters. Samen creëren we uitdagende lichtplannen voor ieder project; groot of klein. Wij voorzien iedere ruimte van passende armaturen. Maar daar stoppen we niet. Wij zetten verlichting efficiënt in. Dit betekent dat ieder armatuur tot z’n recht komt, het stroomverbruik wordt verminderd en een lange levensduur is gegarandeerd. Ben jij klaar voor een ware lichtervaring?

Van Dekko tot Luxius

Jarenlang stonden we bekend onder de naam van de fabriek en ons eerste merk: Dekko Lighting. Maar het werd hoog tijd voor een nieuwe stap. Zeker nu we vele merken in het binnen- en buitenland vertegenwoordigen en een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. We wilden iets nieuws. Iets eigens en helemaal van ons: Luxius.

Luxius Logo Inspired By Light Black Svg